این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری: زیست‌بوم فرهنگی ما مشتری زیادی در جهان دارد


ارسال شده در تاریخ :
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری: زیست‌بوم فرهنگی ما مشتری زیادی در جهان دارد

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در این باره آیا زیست بوم فرهنگی ما توانسته بسترهای لازم برای گسترش جهانی را فراهم کند؟ گفت: هنوز بخشی از راه را رفته‌ایم و خیلی راه مانده است. آثار همین مقدار راه و قدم‌هایی که برداشته شده را در آفاق زیست جهانی می‌شود مشاهده کرد. خیلی مشتری دارد.


حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری در گفت‌وگو با روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در پاسخ به این سوال که با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص گفتمان ایرانی – اسلامی آیا داشته‌های فرهنگی ما این ظرفیت را دارد که در عرصه جهانی بتوانیم این گفتمان را عرضه کنیم؟ اظهار داشت: بله. صدر درصد. سبک زندگی‌ای که مبتنی بر این گفتمان است کاملا فطری و مبتنی بر نقشه وحیانی است. بنابراین هر جایی که ارائه شود خواهان دارد. 
وی افزود: ما عایق‌هایی داریم که باید آنها را برداریم که گاهی برخی از شائبه‌هایی هست که در این پیرامون خودمان درست کرده‌ایم. از آن طرف هم باید هنرمندانه ارائه و ترویج شود. یعنی استفاده از هنر و همه ظرفیت‌هایی که می‌تواند در تبیین این گفتمان و این سبک زندگی نقش‌آفرینی کند. 
علی‌اکبری گفت: به نظرم شاید بالاتر از همه اینها، صدای عمل است که خیلی رساست. یعنی صدای عمل بلندتر است اگر خوب عمل کنیم، بهترین مروج خود عمل است.
وی در این باره که آیا زیست بوم فرهنگی ما این بسترها را دارد و فراهم کرده است؟ گفت: بله کاملا دارد. ایران تمام استعداد خود را در خدمت اسلام قرار داده است و این یعنی استعداد خیلی بزرگی شامل استعداد علمی، جغرافیایی، طبیعی و تمدنی آن است. 
علی‌اکبری اظهار داشت: این هم باعث شده اسلام عزیز هم همه این ساحت‌ها را برای همه مردم ایران پرورش داده است و این دو وقتی به هم رسیده است ما را در یک موقعیت استثنایی برای نقش‌آفرینی در تاریخ بشریت قرار داده و این موقعیتی است که الان در آن هستیم و آثار آن را هم می‌شود دید. 
وی درباره برگزاری جایزه ملی پژوهش های برتر فرهنگی بین المللی و تاثیر این رویداد در عرصه پژوهش‌گفت: همیشه تشویق اگر تشویق اساسی و تشویقی گره‌گشا باشد می‌تواند اثرگذاری کند و این حوزه هم از حوزه‌هایی است که به خاطر این که بافت کار پژوهشی، بافت درونگرایی است و نیاز به تامل دارد و دیریاب است و سختی های خودش را نیز دارد حتما نیازمند تشویق‌های جدی است. شاید این جایزه و کارهایی از این قبیل بتواند نقش داشته باشد.
نخستین جایزه ملی پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دبیری رضا ملکی، اسفندماه 1402 در تهران برگزار می‌شود.
پژوهشگران علاقه‌مند به حضور در این جایزه تا 30 آذرماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را از طریق سامانه جایزه به نشانی nas.icro.ir  ارسال کنند.
انتهای پیام/
 





پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)